Werken is meer dan arbeid verrichten. Werken is bijdragen en meedoen.

Jobcoaching

Door te werken leren we elkaar en onszelf kennen, uitdagen en inspireren. Onze jobcoaching is erop gericht zorg te dragen voor een gezonde relatie met werk en collega’s. Hoe behoudt je het werk wat je hebt en bouw je aan morgen? Of, op welke manier zoek je naar iets nieuws? Jobcoaching trajecten bieden wij aan in samenwerking met het UWV en gemeenten.

Individuele Plaatsing en Steun

Onze ervaren en erkende coaches werken met Individuele Plaatsing en Steun (IPS). Dit is een internationaal beproefde re-integratie methode voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, die nog in behandeling zijn en een uitkering ontvangen (WIA, WAO, Wajong of WAZ). Het is gericht op toeleiding naar werk, gefinancierd uit de zorgverzekeringswet en het UWV, met een maximale duur van 3 jaar.

Lees meer

Intervisie voor Jobcoaches

De intervisie voor jobcoaches is een samenwerking tussen Astare Jobcoaching en Astare Academie. De intervisie bestaat uit zes bijeenkomsten (van januari t/m juni) waarin verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens de intervisie onderzoeken we twijfels en dilemma’s in het werk als jobcoach. We delen kennis, ervaringen en vaardigheden om onze beroepshouding te verrijken. Het is een proces van samen onafhankelijk kunnen denken en samen iets in beweging brengen.

Lees meer

Werkfit & Toeleiding naar werk

Werkfit
Op zoek naar betaald werk maar nog niet klaar om te solliciteren? We onderzoeken samen welke voorbereiding nodig is om een eerste stap te zetten. Jij geeft hierbij aan welke begeleiding je van ons nodig hebt. Wat jij nodig hebt, bepaald hoe het traject eruit ziet.

Toeleiding naar werk
Klaar om te solliciteren? Wij helpen je om een baan te vinden die bij je past en een duurzame oplossing biedt.

Contact

Jobcoaching

Werknemers die nog niet zelfstandig kunnen werken, kunnen persoonlijke ondersteuning krijgen van onze jobcoaches. Bijvoorbeeld bij begeleiding op de werkplek of de proefplaats. Jobcoaching is bedoeld voor mensen die:

  • door ziekte of beperking langdurig problemen ondervinden bij het werk
  • werken met een arbeidsovereenkomst of proefplaatsing
Contact

Re-integratie

Als je langdurig ziek bent of geweest, helpen wij je weer aan het werk. Eerst kijken we of je weer op je eigen werk kan beginnen (1e spoor). Als dat niet lukt, zoeken we naar passend werk op een andere plek binnen het bedrijf. Als daar geen mogelijkheden voor zijn, helpen we bij het zoeken naar geschikt werk bij een andere organisatie (2e spoor).

Contact

Uitgelicht

Astare I De Basis

10 maart | 09:30 - 12:30

De mensen met wie we in ons werk te maken krijgen, hebben dezelfde fundamentele basisbehoeften als wij én hebben ieder hun eigen verhaal en uniek proces. Wat is daarin de rol van de hulpverlening? Door onszelf te zien in de ander én goed naar de ander te kijken, kunnen we begrijpen wat anderen nodig hebben. In deze training ga je dit aan de hand van oefeningen zelf ervaren en gaan we met elkaar in gesprek.

meer evenementen

Agenda

Astare | De Basis (gecanceld)

28 januari | 09:30 - 12:30

Intervisie voor teamleden

29 januari | 10:00 - 12:00

Intervisie voor teamleden

2 februari | 10:00 - 12:00

hele agenda

6 months ago

Astare

Triodos Bank NederlandBij zorguitzendbureau Astare is iedereen gelijk 💛

Oprichter Pepijn van der Weide haalt alles uit de kast om mensen met een psychische kwetsbaarheid mee te laten doen in de maatschappij. Zijn filosofie 🙏: "We moeten opener zijn over onze kwetsbaarheid en nieuwsgieriger naar de kwetsbaarheden van elkaar. Doorgaans gaan we het beste op alles wat voorspelbaar is. Wanneer mensen dat niet zijn, zijn we geneigd er met een boogje omheen te lopen."

Juist wanneer mensen ‘in hun hoofd verdwaald’ zijn of in crisis, is contact volgens hem zo belangrijk. "Door op die momenten meer nieuwsgierig naar diegene te zijn, raken mensen niet nog verder geïsoleerd en blijven ze het gevoel hebben: ik maak onderdeel uit van een geheel."

Triodos Bank financiert Astare met het spaargeld van onze klanten. Op ons blog lees je het hele verhaal achter Astare 👉 dekleurvangeld.nl/zorguitzendbureau-astare-iedereen-gelijk/
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Mooi mens!

Pepijn een toffe gozert op zn utregs gezegd

Load more

We gaan eindelijk inzien dat we de grenzeloze en complexe variatie van mensen niet kunnen vangen in simplistische labels en protocollen. Lees het prachtige interview met @FloorSchee in @trouw hieronder (👇)

https://lnkd.in/dJ3kKUr

✨Astare Zwolle

laad meer