Werken is meer dan arbeid verrichten. Werken is bijdragen en meedoen.

Jobcoaching

Door te werken leren we elkaar en onszelf kennen, uitdagen en inspireren. Onze jobcoaching is erop gericht zorg te dragen voor een gezonde relatie met werk en collega’s. Hoe behoudt je het werk wat je hebt en bouw je aan morgen? Of, op welke manier zoek je naar iets nieuws? Jobcoaching trajecten bieden wij aan in samenwerking met het UWV en gemeenten.

Individuele Plaatsing en Steun

Onze ervaren en erkende coaches werken met Individuele Plaatsing en Steun (IPS). Dit is een internationaal beproefde re-integratie methode voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, die nog in behandeling zijn en een uitkering ontvangen (WIA, WAO, Wajong of WAZ). Het is gericht op toeleiding naar werk, gefinancierd uit de zorgverzekeringswet en het UWV, met een maximale duur van 3 jaar.

Lees meer

Intervisie voor Jobcoaches

De intervisie voor jobcoaches is een samenwerking tussen Astare Jobcoaching en Astare Academie. De intervisie bestaat uit zes bijeenkomsten (van april 2021 t/m februari 2022) waarin verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens de intervisie onderzoeken we twijfels en dilemma’s in het werk als jobcoach. We delen kennis, ervaringen en vaardigheden om onze beroepshouding te verrijken. Het is een proces van samen onafhankelijk kunnen denken en samen iets in beweging brengen.

Lees meer

Werkfit & Toeleiding naar werk

Werkfit
Op zoek naar betaald werk maar nog niet klaar om te solliciteren? We onderzoeken samen welke voorbereiding nodig is om een eerste stap te zetten. Jij geeft hierbij aan welke begeleiding je van ons nodig hebt. Wat jij nodig hebt, bepaald hoe het traject eruit ziet.

Toeleiding naar werk
Klaar om te solliciteren? Wij helpen je om een baan te vinden die bij je past en een duurzame oplossing biedt.

Contact

Jobcoaching

Werknemers die nog niet zelfstandig kunnen werken, kunnen persoonlijke ondersteuning krijgen van onze jobcoaches. Bijvoorbeeld bij begeleiding op de werkplek of de proefplaats. Jobcoaching is bedoeld voor mensen die:

  • door ziekte of beperking langdurig problemen ondervinden bij het werk
  • werken met een arbeidsovereenkomst of proefplaatsing
Contact

Re-integratie

Als je langdurig ziek bent of geweest, helpen wij je weer aan het werk. Eerst kijken we of je weer op je eigen werk kan beginnen (1e spoor). Als dat niet lukt, zoeken we naar passend werk op een andere plek binnen het bedrijf. Als daar geen mogelijkheden voor zijn, helpen we bij het zoeken naar geschikt werk bij een andere organisatie (2e spoor).

Contact

Uitgelicht

meer evenementen

Agenda

Intervisie voor Teamleden

30 juli | 10:00 - 12:00

Soep.kom

30 juli | 12:30 - 13:30

Astare | De Praktijk

4 augustus | 09:30 - 12:30

hele agenda

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#12) description field is deprecated for versions v3.3 and higher
Type: OAuthException
Code: 12
Click here to Troubleshoot.

De 10 uitgangspunten van Astare πŸ“ƒ

Omdat we het belangrijk vinden dat onze uitzendkrachten, onze opdrachtgevers en onze partners weten waarom we de dingen doen zoals we ze doen, delen we graag onze uitgangspunten.πŸ‘‡

Voor verschillende GGz instellingen in de Randstad zijn wij op zoek naar ervaren en bevlogen (interim) teammanagers.

Nieuwsgierig? Neem contact op met onze locatie in Utrecht (utrecht@astare.nl of 088-4450000)

laad meer