interim

Management is de dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.

Peter F. Drucker

Interim Management

Astare interim management verzorgt tijdelijke inzet van managers binnen (reguliere en forensische) GGz instellingen. Wij werken samen met (ervaren) managers die het werkveld van de psychiatrie goed kennen en vanuit de visie en in de stijl van Astare hun werk doen.

Dienend leiderschap

Bij Astare hanteren we het principe van dienend leiderschap. Dit gaat in de kern over het maximaal faciliteren van medewerkers en het creëren van een plezierige, veilige en gezonde werkomgeving.

Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie met onze interim managers en opdrachtgevers. We werken vanuit vertrouwen én hechten aan betrouwbaarheid, toegankelijkheid en eerlijkheid in de samenwerking. We zijn een sociale onderneming en daarom is impact belangrijker dan winst.

Voor opdrachtgevers

Wij hebben een team van betrouwbare en kundige managers, die werken vanuit de principes van dienend leiderschap en herstelondersteunende zorg. Zij zijn beschikbaar voor interim opdrachten door het hele land. Ook wanneer je zoekt naar een kandidaat voor een vaste functie, verzorgen wij het proces van werving en selectie. Onze werkwijze is persoonlijk, fair en transparant.

Heb je een concrete vraag of wil je met ons kennismaken? Stuur een e-mail naar Paul Stemerding (interim.management@astare.nl)

Voor managers

Wij zijn doorlopend op zoek naar managers die op interim basis onze opdrachtgevers tijdelijk kunnen ondersteunen. Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team, neem je deel aan trainingen, intervisie en thema-avonden. Ben jij manager, heb je ervaring in de zorg en wil je – via ons – als interimmer aan de slag binnen de (reguliere en forensische) GGz?

Neem contact op met Paul Stemerding (interim.management@astare.nl) voor een kennismakingsgesprek.

Relevante vragen

Kan ik ook als interim manager aan de slag via Astare als ik niet ZZP ben?

ja, dat kan zeker. Je kan opdrachten doen als ZZP maar ook in een loondienstverband.

Ga naar de bovenkant