Wij zijn Astare

Sinds 2011 bouwen wij aan een team van enthousiaste en betrokken mensen die samen een positieve impact maken in de GGz. Voor onze opdrachtgevers (GGz instellingen door het hele land) zijn wij doorlopend op zoek naar zorgprofessionals. Je kan bij ons fulltime of naast je baan aan de slag; op één plek of op verschillende afdelingen.
Bij Astare werken we vanuit de herstelvisie. Onze Academie biedt een breed aanbod van trainingen, lezingen & intervisie voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Veel van onze teamleden vinden binnen anderhalf jaar een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers.

Ervaringen

Ewout Poelmann
Psycholoog

Na het behalen van mijn bachelor Psychologie ben ik aan de slag gegaan als begeleider bij Astare. Ik werk in veel verschillende klinieken en op veel verschillende afdelingen in de GGz. Het is voor mij een mooie manier om werkervaring op te doen en mezelf te ontwikkelen. Ik voel me thuis bij Astare vanwege hun visie op zorg. Het is iedere dag opnieuw een mooie uitdaging om vanuit gelijkwaardigheid een band op te bouwen met patiënten en te onderzoeken wat ik voor mensen kan betekenen.

Karima Sherzad
Sociotherapeut

Ik ben opgeleid als hulpverlener en ben iemand die altijd op zoek is naar afwisseling. Ik werk voornamelijk in de verslavingszorg, de forensische en de gesloten GGz. Het werken voor Astare geeft mij toegang tot talloze interessante plekken, workshops en mooie gesprekken.  In mijn werk krijg ik iedere dag de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en naar bijzondere verhalen te luisteren. Een uitnodiging om een ander echt te zien, van mens tot mens.

Joriska Selser
Begeleider

Ik werk sinds 2019 bij Astare. Voor mij is het belangrijk om te weten dat ik een team achter me heb staan, dat net als ik, de wereld een beetje mooier wil maken en dat oprechte aandacht heeft voor de mens en zijn verhaal. Ik voel me gekend en gezien door Astare, net zoals ik de cliënten met wie ik werk wil kennen en zien.
Omdat ik op veel plekken kom, maak ik veel verschillende dingen mee. Ik laat me graag verwonderen. Een werkdag kan rustig zijn of juist heel druk. Maar het is zelden saai omdat ik van iedere situatie weer iets kan leren. Als het niet over het werk is, dan wel over mijzelf.

Is werken bij Astare iets voor jou? Neem contact met ons op of loop binnen bij een van onze locaties in Utrecht, Tilburg of Zwolle.

Goed om te weten: wij werken niet met ZZP.

Reviews

Contact

Wij werken landelijk vanuit locaties in Utrecht, Zwolle en Tilburg. Contact opnemen kan via het contactformulier. Liever bellen of mailen? Kijk dan hieronder naar onze contactgegevens.

Uitzendbureau

Utrecht

Lange Nieuwstraat 10
3512 PH Utrecht
Telefoon: 088 445 0000
E-mail: utrecht@astare.nl

Tilburg

Schouwburgring 158
5038 TM Tilburg
Telefoon: 088 445 0013
E-mail: tilburg@astare.nl

Zwolle

Sassenstraat 16
8011 PC Zwolle
Telefoon: 088 445 0038
E-mail: zwolle@astare.nl