Leeftijd: 25 jaar
Functie: Psycholoog/Groepsleider

Jorim

In september afgelopen jaar ben ik voor Astare komen werken als Sociaal pedagogische Hulpverlener, in eerste instantie omdat ik de vrijheid van het kiezen voor mijn werkplekken erg waardeer. Bovendien werken ze bij Astare heel persoonlijk en snappen ze dat “tijd is geld” niet het juiste uitgangspunt is. Zelf ga ik er namelijk ook vanuit dat aandacht kapitaal is, zeker in het figuurlijke land van psychische kwetsbaarheden.

“Aandacht is kapitaal in het figuurlijke land van psychische kwetsbaarheden”

Het is gelukkig niet zo dat je een volgende keer gepasseerd wordt als je een keer nee hebt gezegd tegen een dienst. Sterker nog, goeie kans dat je daarna wordt gevraagd of een andere dienst je beter past. Je merkt echt dat er bij Astare mensen werken die zelf ook veel ervaring hebben in de zorg. Als geen ander begrijpen ze wat dit werk van je vraagt, en dus ook wat ze van mij kunnen vragen.

“Astare begrijpt wat dit werk vraagt, en wat het van mij vraagt”

Oprechtheid is wat mij betreft een van de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben in mijn werk. Dat is vooral zo omdat wij werken met soms hele gevoelige mensen die feilloos aanvoelen of iemand oprecht is, of zich misschien schuil houdt achter een professioneel masker. Juist daarom zeg ik: laat zien wie je bent.

Aanmelden

Lees meer verhalen

Evelien

Verpleegkundige bij Astare

Na het afronden van mijn HBO studie Verpleegkunde ben ik in maart vorig jaar bij Astare gekomen als Verpleegkundige. Dat was overigens niet de start van mijn carrière, want daarvoor heb…

Lees meer

Fleur

Basispsycholoog, sociotherapeut bij Astare

Vorig jaar heb ik mijn studie Psychologie afgerond, daarna ben ik gaan werken als sociotherapeut in de reguliere GGz. Ik had toen ook nog een andere baan en dat was prima te combineren. Maar omdat ik bij Astare…

Lees meer