Leeftijd: 56 jaar
Functie: Verpleegkundige

Debbie

Op een vrij bijzondere manier ben ik in 2017 als verpleegkundige bij Astare gaan werken. Daarvoor werkte ik op een afdeling die niet zo goed georganiseerd was en daarover uitte ik mijn ongenoegen. Vervolgens wees mijn manager mij op de website van Astare. Hij zei: “ik denk dat jullie heel goed matchen.”

“Wees geduldig, je hebt veel te weinig tijd voor aannames”

Die manager had gelijk. Toen ik kennis kwam maken voelde ik meteen dat ik bij Astare op mijn plek was. Iets dat me ook opviel is dat de uitstraling van het bedrijf voortkomt uit haar werkopvatting, ze geloven echt in een warmere zorg voor mensen die kwetsbaar zijn.

“ Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid dat contact niet verloren gaat.”

Er wordt me wel eens gezegd dat ik mijn werk heel serieus neem, en dat zie ik als een compliment. Met name het leggen van contact is voor mij heel belangrijk. Dat vraagt dus ook om nieuwsgierigheid en geduld, geen aannames. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid dat geen contact verloren gaat.

Aanmelden

Lees meer verhalen

Mylcher

Basispsycholoog/sociotherapeut bij Astare

Sinds april vorig jaar ben ik met veel plezier als groepsbegeleider werkzaam bij Astare. Eigenlijk had ik nooit gepland om in de psychiatrie te gaan werken, echter nadat ik van heel dichtbij meemaakte wat er fout kan…

Lees meer

Edith

Sociotherapeut bij Astare

Na het afronden van mijn HBO studie Verpleegkunde ben ik in maart vorig jaar bij Astare gekomen als Verpleegkundige. Dat was overigens niet de start van mijn carrière, want daarvoor heb…

Lees meer