vacatures

astare_vacatures_teamleden

Groepsleiders & Verpleegkundigen

Wij zijn doorlopend op zoek naar groepsleiders en verpleegkundigen die (flexibel of vast) willen werken in de reguliere en forensische GGz. Wij zoeken enthousiaste en betrokken professionals die herstelondersteunend werken en de beste zorg bieden aan mensen die kwetsbaar zijn. Je kan bij verschillende opdrachtgevers aan de slag en wij bieden jou de mogelijkheid je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Sociaal Pedagogisch Hulpverleners / Verpleegkundigen /
Psychologen / GGz-Agogen / Maatschappelijk werkers / FWG 45 / regio Utrecht, Tilburg en Zwolle
Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0000 of info@astare.nl

astare_vacatures_spv_crisisdienst

SPV Crisisdienst

Voor een opdrachtgever in de GGZ in Brabant zoeken we een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die mee kan werken in het rooster van de crisisdienst. Je bent beschikbaar voor minimaal 2 of meerdere diensten per maand. Na een aantal inwerkdiensten ga je zelfstandig aan het werk binnen de crisisdienst.

SPV / Verpleegkundige / HBO + / 8 uur / regio Tilburg
Meer informatie: Jelle / 088 445 0013 of
info@astare.nl

astare_vacatures_poh-ggz

Enthousiaste POH-GGZ

Voor een samenwerkingsverband tussen eerstelijnspraktijken in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste POH-GGZ. Samen met de huisarts heb je een centrale plek in de behandeling van kwetsbare mensen. Je werkt nauw samen met disciplines uit de eerste lijn , het sociaal domein en in de specialistische zorg. Kernbegrippen in je functie zijn zorgcoördinatie, coaching, systeembenadering en consultatie. Ervaring in de verslavingszorg is een pré.

SPV / Verpleegkundige / HBO / 24 uur / regio Utrecht
Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0013 of
info@astare.nl

astare_vacatures_casemanagerfact_utrecht

Casemanager F-ACT

Voor een GGz instelling in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar casemanagers voor 32/36 uur per week voor de komende maanden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair F-ACT team dat patiënten begeleidt, behandelt en ondersteunt in hun herstel. De zorg is vooral gericht op een zinvolle dagbesteding, sociale betrokkenheid en het mee (blijven) doen in de maatschappij.

SPH’er, GGz-agoog / maatschappelijk werker / psycholoog / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 55
regio Utrecht / Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0000 of info@astare.nl

astare_vacatures_casemanagerfact

Casemanager F-ACT

Voor een GGz instelling in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar casemanagers voor 28/36 uur per week voor de komende maanden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair F-ACT team dat patiënten begeleidt, behandelt en ondersteunt in hun herstel. De zorg is vooral gericht op een zinvolle dagbesteding, sociale betrokkenheid en het mee (blijven) doen in de maatschappij.

SPH’er, GGz-agoog / maatschappelijk werker / psycholoog / HBO of WO / 28-36 uur / FWG 55
regio Amsterdam / Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0000 of info@astare.nl

astare_vacatures_sociotherapeut_westbrabant

Verpleegkundige / Sociotherapeut ART

Voor een Besloten kliniek in de regio West- Brabant zijn wij op zoek naar sociotherapeuten en verpleegkundigen voor 32/36 uur per week voor de komende maanden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat gezamenlijk herstelgerichte zorg verleent. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een behandeling. Je bent bekend met de ART methodiek of bereid hier kennis over op te doen.

Sociotherapeut / Verpleegkundige / HBO of WO / 32-36 uur / regio West-Brabant
Meer informatie: Jelle Moerman / 088 445 0013 of info@astare.nl

astare_vacature_sociotherapeut_32-36_tilburg

Sociotherapeut

Voor een tbs-kliniek in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een sociotherapeut voor 32/36 uur per week voor een periode van ongeveer vier maanden. Je bent onderdeel van een multi-disciplinair team dat gezamenlijk bijdraagt aan een veilige terugkeer van patiënten in de samenleving. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een behandeling.

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45-50 / regio Tilburg
Meer informatie: Jelle of Brigith / 088 445 0013 of
info@astare.nl

astare_vacatures_sociotherapeuttilburg

Begeleider / verpleegkundige voor 1-op-1 behandeling

Voor een setting voor langdurige zorg in de regio Tilburg zijn wij voor de komende periode op zoek naar 1 of 2 begeleiders / verpleegkundigen die 1-op-1 behandeling kunnen geven. Je hebt werkervaring in de GGZ, werkt zelfstandig, stemt regelmatig af met het vaste team en draagt informatie zorgvuldig over. 

Sociotherapeut / Begeleider / MBO, HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45 / regio Tilburg
Meer informatie: Jelle Moerman / 088 445 0013 of
info@astare.nl

astare_vacatures_verzorgendeig_breda

Verzorgende IG / Begeleider ADL

Voor een opdrachtgever in de ouderenpsychiatrie zoeken we een verzorgende IG / Begeleider ADL. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ADL zorg en het welzijn van de bewoners. Je hebt een afgerond opleiding verzorgende IG of een relevant niveau 4 diploma en hebt ervaring in de (ouderen)psychiatrie.

Verzorgende IG / Begeleider  ADL / MBO 3 of 4 / 0 – 36 uur / FWG 40 / regio Breda
Meer informatie: Jelle of Brigith / 088 445 0013 of info@astare.nl

astare_vacatures_consulentpsynet_ingevuld

Consulent Psynet

Psynet is een digitaal platform waar de cliënt samen met zijn mantelzorgers en zorgverleners een netwerk vormt. In de regio Utrecht zijn we op zoek naar een consulent die dit platform vertegenwoordigt en zowel cliënten als hulpverleners adviseert over het gebruik van Psynet. In deze functie vervul je een verbindende rol.

Consulent / HBO of WO / 16-32 uur / FWG 50 / regio Utrecht
Meer informatie: Christina of Robert /  088 445 0000 of info@astare.nl

astare_vacatures_sociotherapeutflevoland

Sociotherapeut

Voor een Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in de regio Flevoland zijn wij op zoek naar een sociotherapeut voor 32/36 uur per week voor een periode van ongeveer vier maanden. Je bent onderdeel van een multi-disciplinair team dat gezamenlijk bijdraagt aan een veilige terugkeer van patiënten in de samenleving. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een behandeling.

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45-50 / regio Flevoland
Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0000 of
info@astare.nl

astare_vacature_sociotherapeut_32-36_overijssel

Sociotherapeut 1-op-1 begeleiding

Voor een gesloten kliniek in de regio Overijssel zijn wij op zoek meerdere sociotherapeuten die gezamenlijk in een nieuw te vormen team 1-op-1 begeleiding kunnen geven.

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45-50 / regio Overijssel
Meer informatie: Peter / 088 445 0038 of info@astare.nl

astare_vacatures_verpleegkundigebredatilburg

Verpleegkundige / Sociotherapeut (nachtdienst)

Voor diverse (opname)klinieken in de regio Tilburg en Breda zijn wij op zoek naar een verpleegkundige of sociotherapeut voor gemiddeld 24 uur per week op oproepbasis. Je draagt zorg voor de behandeling en het afdelingsklimaat in de nacht. Je hebt ervaring in de psychiatrie en kan zelfstandig en in teamverband werken.  

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45 / regio Tilburg & Breda
Meer informatie: Jelle of Brigith / 088 445 0013 of info@astare.nl

astare_vacatures_sociotherapeutoverijssel

Sociotherapeut

Voor een gesloten kliniek in de regio Overijssel zijn wij op zoek naar  sociotherapeuten voor 32/36 uur per week voor een periode van ongeveer vier maanden. Je bent onderdeel van een multi-disciplinair team dat gezamenlijk bijdraagt aan een veilige terugkeer van patiënten in de samenleving. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een behandeling.

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / FWG 45-50 / regio Overijssel
Meer informatie: Peter / 088 445 0038 of info@astare.nl

astare_vacatures_herstelcoachlister_utrecht

Herstelcoach

Voor een zorginstelling in Utrecht zijn wij op zoek naar herstelcoaches met werkervaring in psychiatrie en verslaving. De herstelcoach is, in samenwerking met het team, een van de belangrijkste schakels in het dynamische en onvoorspelbare proces van herstelondersteuning.

Herstelcoach / HBO of WO / 36 uur / FWG 50 / regio Utrecht
Meer informatie: Christina of Robert /  088 445 0000 of info@astare.nl

astare_vacature_intake_coordinator_15_utrecht

Intake coördinator

Voor een zorginstelling in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een intake coördinator voor 15 uur per week (verdeeld over drie dagen). Je bent het directe aanspreekpunt voor interne en externe verwijzers voor informatie, advies en aanmeldingen. Samen met de teams bewaak je de wachtlijst en houdt hierover nauw contact met de behandelaren. Voor deze functie wordt specifiek gevraagd om een SPH diploma.

Intake coördinator / HBO-SPH / 15 uur / FWG 45 / regio Utrecht
Meer informatie: Christina of Robert / 088 445 0000 of
info@astare.nl

astare_vacatures_groepsleiderverzorgendezeeland

Groepsleider / verpleegkundige

Voor een gesloten opname kliniek in de regio Zeeland zijn wij op zoek naar groepsleiders en verpleegkundigen voor 32/36 uur per week voor de komende maanden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat gezamenlijk bijdraagt aan het verlenen van herstelgerichte zorg. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een (crisis)behandeling. Je hebt ervaring in het werken in de psychiatrie of bent bereid deze op te doen.

Groepsleider / Verpleegkundige / HBO of WO / 32-36 uur / regio Zeeland
Meer informatie: Jelle of Brigith  / 088 445 0013 of info@astare.nl

astare_vacatures_sociotherapeutflevoland2

Sociotherapeut

Voor een gesloten verslavingskliniek in de regio Flevoland zijn wij op zoek naar een sociotherapeuten voor 32/36 uur per week voor de komende paar maanden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat gezamenlijk bijdraagt aan een veilige terugkeer van patiënten in de samenleving. De afdeling waar je op komt te werken is gericht op verslavingsproblematiek. In het leefklimaat van de afdeling creëer je de ideale omstandigheden voor een behandeling. 

Sociotherapeut / HBO of WO / 32-36 uur / regio Flevoland
Meer informatie: Christina of Robert  / 088 445 0000 of info@astare.nl

Utrecht

Lange Nieuwstraat 10
3512 PH Utrecht

Hamburgerstraat 1
3512 NN Utrecht

Telefoon: 088 445 0000
E-mail: info@astare.nl

Triodos bank: NL40TRIO0254751679
BTW-nummer: NL 8255.61.577.B01
KVK-nummer: 69040419

Tilburg

Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

Telefoon: 088 445 0013
E-mail: tilburg@astare.nl

Triodos bank: NL72TRIO0338492852
BTW-nummer: 8570.80.295.B01
KVK-nummer: 67568688

Zwolle

Bloemendalstraat 7
8011 PJ Zwolle

Telefoon: 088 445 0000
E-mail: info@astare.nl

Triodos bank: NL40TRIO0254751679
BTW-nummer: NL 8255.61.577.B01
KVK-nummer: 69040419