Werken bij astare

Astare is een specialistisch uitzend- en detacheringsbureau in de GGz. We zijn actief in een groot deel van Nederland, met locaties in Utrecht, Zwolle & Tilburg. Wij hebben een team van zorgprofessionals die werken voor verschillende GGz instellingen. Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende zorginstellingen op verschillende afdelingen, maar er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. Hieronder vind je de openstaande vacatures.

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je bij ons in loondienst, we werken niet met ZZP.

Zoeken in omgeving:

Utrecht
Tilburg
Zwolle

Voor een opname-afdeling in de kinder- en jeugdpsychiatrie van een zorginstelling in Breda zijn wij op zoek naar sociotherapeuten. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Tilburg
HBO
32.00

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Tilburg e.o..

Tilburg
HBO
8.00

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen bij verschillende afdeling in de GGz in de regio Groningen

Zwolle
HBO
8.00

Voor een HIC in de regio Flevoland zijn wij op zoek naar groepsleiders en verpleegkundigen die zich voor een periode van een half tot één jaar willen verbinden aan een HIC afdeling.

Utrecht
HBO
32.00

Wij zoeken BIG geregistreerde zorgprofessionals die - schriftelijk - adviseren bij onvrijwillige zorg. De consultaties vinden plaats in het kader van de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

Utrecht
HBO
4.00

Wij zoeken een verpleegkundige met ervaring in het ambulante werkveld die op korte termijn aan de slag wil als casemanager de regio Zwolle

Zwolle
HBO
32.00

Heb je ambulante begeleiding en wil je graag in de regio Amsterdam aan de slag? Wij zoeken Casemanagers voor een F-ACT team.

Utrecht
HBO
32.00

Voor een afdeling in de ouderenpsychiatrie zijn we op zoek naar een begeleider of een verpleegkundige.

Tilburg
MBO
32.00