Werken bij astare

Astare is een specialistisch uitzend- en detacheringsbureau in de GGz. We zijn actief in een groot deel van Nederland, met locaties in Utrecht, Zwolle & Tilburg. Wij hebben een team van zorgprofessionals die werken voor verschillende GGz instellingen. Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende zorginstellingen op verschillende afdelingen, maar er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. Hieronder vind je de openstaande vacatures.

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je bij ons in loondienst, we werken niet met ZZP.

Zoeken in omgeving:

Utrecht
Tilburg
Zwolle

> Wij zoeken BIG geregistreerde zorgprofessionals die - schriftelijk - adviseren bij onvrijwillige zorg. De consultaties vinden plaats in het kader van de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

Utrecht
HBO
4

Voor de 1 op 1 begeleiding van een patient in de regio Twente zijn wij op zoek naar begeleiders/verpleegkundigen die zich voor de duur van ongeveer zes maanden willen verbinden voor ongeveer 24 tot 36 uur per week

Twente
HBO
32

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Tilburg e.o..

Tilburg
HBO
8

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Utrecht e.o.

Utrecht
HBO
8

Voor een HIC in regio Flevoland zijn wij op zoek naar groepsleiders en verpleegkundigen die zich voor een periode van een half tot één jaar willen verbinden aan een HIC afdeling.

Flevoland
HBO
32

Heb je ambulante begeleiding en wil je graag in de regio Amsterdam aan de slag? Wij zoeken Casemanagers voor een F-ACT team.

Utrecht
HBO
32

Voor een afdeling in de ouderenpsychiatrie zijn we op zoek naar een begeleider of een verpleegkundige.

Vught
MBO
32

Voor een HIC in de regio Tilburg zoeken we een HBO Verpleegkundige voor 24 - 36 uur per week.

Tilburg
HBO
32