Werken bij astare

Astare is een specialistisch uitzend- en detacheringsbureau in de GGz. We zijn actief in een groot deel van Nederland, met locaties in Utrecht, Zwolle & Tilburg. Wij hebben een team van zorgprofessionals die werken voor verschillende GGz instellingen. Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende zorginstellingen op verschillende afdelingen, maar er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden.
Hieronder vind je de openstaande vacatures. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je bij ons in loondienst, we werken niet met ZZP.

Alle vacatures

Zoeken in omgeving:

Tilburg
Zwolle

Voor een HIC in de regio Flevoland zijn wij op zoek naar groepsleiders en verpleegkundigen die zich voor een periode van een half tot één jaar willen verbinden aan een HIC afdeling.

Utrecht
HBO
32.00

Wij zoeken BIG geregistreerde zorgprofessionals die - schriftelijk - adviseren bij onvrijwillige zorg. De consultaties vinden plaats in het kader van de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

Utrecht
HBO
4.00

Heb je ambulante begeleiding en wil je graag in de regio Amsterdam aan de slag? Wij zoeken Casemanagers voor een F-ACT team.

Utrecht
HBO
32.00

We zoeken een verpleegkundige die zich voor langere tijd wil binden aan een ouderenafdeling van een GGz instelling in de regio Amsterdam.

Utrecht
HBO
32

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Utrecht e.o.

Utrecht
HBO
8