Werken bij astare

Astare is een specialistisch uitzend- en detacheringsbureau in de GGz. We zijn actief in een groot deel van Nederland, met locaties in Utrecht, Zwolle & Tilburg. Wij hebben een team van zorgprofessionals die werken voor verschillende GGz instellingen. Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende zorginstellingen op verschillende afdelingen, maar er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je bij ons in loondienst, we werken niet met ZZP.

Alle vacatures

Zoeken in omgeving:

Utrecht
Zwolle

Voor een opname-afdeling in de kinder- en jeugdpsychiatrie van een zorginstelling in Breda zijn wij op zoek naar sociotherapeuten. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Tilburg
HBO
32.00

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Tilburg e.o..

Tilburg
HBO
8.00

Voor een afdeling in de ouderenpsychiatrie zijn we op zoek naar een begeleider of een verpleegkundige.

Tilburg
MBO
32.00

Voor verschillende afdelingen bij een GGZ-instelling in Boekel zijn wij op zoek naar begeleiders die zich voor langere tijd willen verbinden aan een afdeling.

Tilburg
HBO
32.00

Voor een HIC afdeling in Oss zijn wij op zoek naar verpleegkundigen en begeleiders.

Tilburg
HBO
32.00

Voor een GGz instelling in Brabant zijn wij op zoek naar verpleegkundigen voor het Intensive Home Treatment Team (IHT). Dit team is verantwoordelijk voor de eerste psychiatrische crisiszorg voor mensen van alle leeftijden.

Tilburg
HBO
32

Voor een instelling in de verslavingszorg zijn wij op zoek naar verpleegkundigen

Tilburg
HBO
32

Voor een High Intensive Care afdeling in Vught zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die zich voor langere tijd wil verbinden aan de afdeling.

Tilburg
HBO
32