“Naast die ander, respectvol, nieuwsgierig en zonder oordeel.”

Zorgprofessionals

Wij zijn een specialistisch uitzend- & detacheringsbureau in de GGz. Met een groeiend netwerk van bevlogen professionals dragen we dagelijks onze visie uit in verschillende zorginstellingen verspreid over Nederland. Samen met teamleden, patiënten en opdrachtgevers maken we een positieve impact in de psychiatrie.

Voor kandidaten

Ben jij een enthousiaste en betrokken zorgprofessional en wil je (flexibel of vast) aan de slag in de GGz? Omdat we op verschillende plekken werken, leer je veel kanten van het werk kennen. Ook krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Interesse? Neem contact op met de locatie bij jou in de buurt (Utrecht, Tilburg of Zwolle). We maken op korte termijn een afspraak voor een kennismaking.
Als blijkt dat het van beide kanten past, ben je welkom in ons team. Je komt bij ons in loondienst. Wij werken niet met ZZP.

Contact

Voor opdrachtgevers

Al bijna tien jaar bouwen wij aan een team van zorgprofessionals. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, groepsleiders, sociotherapeuten en (basis)psychologen.
Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine zorginstellingen door het hele land. Met flexibele inzet ondersteunen wij afdelingen, zowel op korte als op langere termijn. Als je denkt dat we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Vacatures

Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende (forensische en reguliere) GGz instellingen op verschillende afdelingen. We werken landelijk en we zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste, betrokken en herstelgerichte teamleden. We zoeken zowel starters als mensen met meer werk- en levenservaring. Er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. We hebben regelmatig nieuwe vacatures.

Vacatures

Consultaties

Astare verricht externe consultaties, onder andere in het kader van de Wet Zorg en Dwang. De consulenten krijgen training en begeleiding van onze academie en voeren op verzoek consultaties uit voor onze opdrachtgevers.
Het doel van de consultatie is een frisse blik werpen en de vraag stellen: kan het anders? Met een toekomstgerichte en creatieve houding denken we mee over alternatieven om onvrijwillige zorg verantwoord te beëindigen.

Contact

Events

Voor onze teamleden, opdrachtgevers en vrienden organiseren we evenementen op een van onze locaties of buiten de deur. Luister naar bijzondere sprekers, ontmoet andere enthousiaste professionals en laat je inspireren. Kijk in onze agenda en op ons Youtube kanaal voor compilaties van lezingen, optredens en events.

Agenda

Huiskamerconcerten

Op locatie organiseren we huiskamerconcerten voor zorginstellingen. Het concept is verrassend eenvoudig. Een van onze singer-songwriters komt bij jou op de afdeling met een eigen akoestische gitaar. Het liefst in de avond, dat is gewoon het meest gezellig. Een concert duurt 45 minuten tot één uur.

lees meer

Verhalen van teamleden

“De vrije rol die ik heb op de verschillende afdelingen waar ik werk bevalt me erg goed, ik kan mijn aandacht volledig richten op cliënten.” – Eveline Havik
Benieuwd hoe het is om in het Astare team te werken? Lees de ervaringen van Dirk, Filiz, Edith, Floor, Evelien, Debbie & Mylcher.

Verhalen

Uitgelicht

Astare I De Basis

10 maart | 09:30 - 12:30

De mensen met wie we in ons werk te maken krijgen, hebben dezelfde fundamentele basisbehoeften als wij én hebben ieder hun eigen verhaal en uniek proces. Wat is daarin de rol van de hulpverlening? Door onszelf te zien in de ander én goed naar de ander te kijken, kunnen we begrijpen wat anderen nodig hebben. In deze training ga je dit aan de hand van oefeningen zelf ervaren en gaan we met elkaar in gesprek.

meer evenementen

Agenda

Astare | De Basis (gecanceld)

28 januari | 09:30 - 12:30

Intervisie voor teamleden

29 januari | 10:00 - 12:00

Intervisie voor teamleden

2 februari | 10:00 - 12:00

hele agenda

Vacatures

Voor een opname-afdeling in de kinder- en jeugdpsychiatrie van een zorginstelling in Breda zijn wij op zoek naar sociotherapeuten. Je gaat werken met jongeren in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

Tilburg
HBO
32.00

We zoeken doorlopend nieuwe teamleden die flexibel aan de slag willen in ons team in de regio Tilburg e.o..

Tilburg
HBO
8.00
alle vacatures

6 months ago

Astare

Triodos Bank NederlandBij zorguitzendbureau Astare is iedereen gelijk 💛

Oprichter Pepijn van der Weide haalt alles uit de kast om mensen met een psychische kwetsbaarheid mee te laten doen in de maatschappij. Zijn filosofie 🙏: "We moeten opener zijn over onze kwetsbaarheid en nieuwsgieriger naar de kwetsbaarheden van elkaar. Doorgaans gaan we het beste op alles wat voorspelbaar is. Wanneer mensen dat niet zijn, zijn we geneigd er met een boogje omheen te lopen."

Juist wanneer mensen ‘in hun hoofd verdwaald’ zijn of in crisis, is contact volgens hem zo belangrijk. "Door op die momenten meer nieuwsgierig naar diegene te zijn, raken mensen niet nog verder geïsoleerd en blijven ze het gevoel hebben: ik maak onderdeel uit van een geheel."

Triodos Bank financiert Astare met het spaargeld van onze klanten. Op ons blog lees je het hele verhaal achter Astare 👉 dekleurvangeld.nl/zorguitzendbureau-astare-iedereen-gelijk/
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Mooi mens!

Pepijn een toffe gozert op zn utregs gezegd

Load more

We gaan eindelijk inzien dat we de grenzeloze en complexe variatie van mensen niet kunnen vangen in simplistische labels en protocollen. Lees het prachtige interview met @FloorSchee in @trouw hieronder (👇)

https://lnkd.in/dJ3kKUr

✨Astare Zwolle

laad meer

Teamlid worden?