“Naast die ander, respectvol, nieuwsgierig en zonder oordeel.”

Uitzendbureau

Wij zijn een specialistisch uitzend- & detacheringsbureau in de GGz. Met een groeiend netwerk van bevlogen professionals dragen we dagelijks onze visie uit in verschillende zorginstellingen verspreid over Nederland. Samen met teamleden, patiënten en opdrachtgevers maken we een positieve impact in de psychiatrie.

Voor kandidaten

Ben jij een enthousiaste en betrokken zorgprofessional en wil je (flexibel of vast) aan de slag in de GGz? Omdat we op verschillende plekken werken, leer je veel kanten van het werk kennen. Ook krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Interesse? Neem contact op met de locatie bij jou in de buurt (Utrecht, Tilburg of Zwolle). We maken op korte termijn een afspraak voor een kennismaking.
Als blijkt dat het van beide kanten past, ben je welkom in ons team. Je komt bij ons in loondienst, wij werken nadrukkelijk niet met ZZP.

Contact

Voor opdrachtgevers

Al bijna tien jaar bouwen wij aan een flexibel team van verpleegkundigen, groepsleiders, sociotherapeuten en (basis)psychologen.
Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine zorginstellingen door het hele land. Met flexibele inzet ondersteunen wij afdelingen, zowel op korte als op langere termijn. We zijn SNA-gecertificeerd en al onze uitzendkrachten zijn bij ons in loondienst, we werken nadrukkelijk niet met ZZP. Als je denkt dat we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Vacatures

Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende (forensische en reguliere) GGz instellingen op verschillende afdelingen. We werken landelijk en we zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste, betrokken en herstelgerichte teamleden. We zoeken zowel starters als mensen met meer werk- en levenservaring. Er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. We hebben regelmatig nieuwe vacatures.

Vacatures

Consultaties

Astare verricht externe consultaties, onder andere in het kader van de Wet Zorg en Dwang. De consulenten krijgen training en begeleiding van onze academie en voeren op verzoek consultaties uit voor onze opdrachtgevers.
Het doel van de consultatie is een frisse blik werpen en de vraag stellen: kan het anders? Met een toekomstgerichte en creatieve houding denken we mee over alternatieven om onvrijwillige zorg verantwoord te beëindigen.

Contact

Events

Voor onze teamleden, opdrachtgevers en vrienden organiseren we evenementen op een van onze locaties of buiten de deur. Luister naar bijzondere sprekers, ontmoet andere enthousiaste professionals en laat je inspireren. Kijk in onze agenda en op ons Youtube kanaal voor compilaties van lezingen, optredens en events.

Agenda

Teammanagers

Wanneer -op korte termijn- een noodzaak ontstaat voor tijdelijk ondersteuning van teammanagers door bijvoorbeeld uitval of (ziekte)verlof, hebben wij een netwerk van ervaren teammanagers die voor korte of langere tijd beschikbaar zijn. Wij werken specifiek voor deze functies met ZZP’ers, maar ook met professionals in loondienst.

Contact

Verhalen van teamleden

“De vrije rol die ik heb op de verschillende afdelingen waar ik werk bevalt me erg goed, ik kan mijn aandacht volledig richten op cliënten.” – Eveline Havik
Benieuwd hoe het is om in het Astare team te werken? Lees de ervaringen van Dirk, Filiz, Edith, Floor, Evelien, Debbie & Mylcher.

Verhalen

Uitgelicht

meer evenementen

Agenda

Intervisie voor Teamleden

30 juli | 10:00 - 12:00

Soep.kom

30 juli | 12:30 - 13:30

Astare | De Praktijk

4 augustus | 09:30 - 12:30

hele agenda

Vacatures

Voor een welzijnswerkorganisatie die zich in de regio Utrecht richt op activering en re-integratie zijn wij op zoek naar een interim teammanager.

Utrecht
HBO
24.00

Voor ons uitzendbureau zoeken we een financieel administrateur die het ook leuk vindt andere werkzaamheden op te pakken.

Utrecht
HBO
24.00
alle vacatures

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#12) description field is deprecated for versions v3.3 and higher
Type: OAuthException
Code: 12
Click here to Troubleshoot.

De 10 uitgangspunten van Astare 📃

Omdat we het belangrijk vinden dat onze uitzendkrachten, onze opdrachtgevers en onze partners weten waarom we de dingen doen zoals we ze doen, delen we graag onze uitgangspunten.👇

Voor verschillende GGz instellingen in de Randstad zijn wij op zoek naar ervaren en bevlogen (interim) teammanagers.

Nieuwsgierig? Neem contact op met onze locatie in Utrecht (utrecht@astare.nl of 088-4450000)

laad meer

Teamlid worden?