“Naast die ander, respectvol, nieuwsgierig en zonder oordeel.”

Zorgprofessionals

Wij zijn een specialistisch uitzend- & detacheringsbureau in de GGz. Met een groeiend netwerk van bevlogen professionals dragen we dagelijks onze visie uit in verschillende zorginstellingen verspreid over Nederland. Samen met teamleden, patiënten en opdrachtgevers maken we een positieve impact in de psychiatrie.

Voor kandidaten

Ben jij een enthousiaste en betrokken zorgprofessional en wil je (flexibel of vast) aan de slag in de GGz? Omdat we op verschillende plekken werken, leer je veel kanten van het werk kennen. Ook krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Interesse? Neem contact op met de locatie bij jou in de buurt (Utrecht, Tilburg of Zwolle). We maken op korte termijn een afspraak voor een kennismaking.
Als blijkt dat het van beide kanten past, ben je welkom in ons team. Je komt bij ons in loondienst. Wij werken niet met ZZP.

Contact

Voor opdrachtgevers

Al bijna tien jaar bouwen wij aan een team van zorgprofessionals. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, groepsleiders, sociotherapeuten en (basis)psychologen.
Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine zorginstellingen door het hele land. Met flexibele inzet ondersteunen wij afdelingen, zowel op korte als op langere termijn. Als je denkt dat we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Vacatures

Als zorgprofessional kun je bij ons flexibel aan de slag bij verschillende (forensische en reguliere) GGz instellingen op verschillende afdelingen. Er zijn ook mogelijkheden om je voor langere tijd aan één afdeling te verbinden. We hebben regelmatig nieuwe vacatures.

Vacatures

Consultaties

Astare verricht externe consultaties, onder andere in het kader van de Wet Zorg en Dwang. De consulenten krijgen training en begeleiding van onze academie en voeren op verzoek consultaties uit voor onze opdrachtgevers.
Het doel van de consultatie is een frisse blik werpen en de vraag stellen: kan het anders? Met een toekomstgerichte en creatieve houding denken we mee over alternatieven om onvrijwillige zorg verantwoord te beëindigen.

Contact

Events

Voor onze teamleden, opdrachtgevers en vrienden organiseren we evenementen op een van onze locaties of buiten de deur. Luister naar bijzondere sprekers, ontmoet andere enthousiaste professionals en laat je inspireren. Kijk in onze agenda en op ons Youtube kanaal voor compilaties van lezingen, optredens en events.

Agenda

Huiskamerconcerten

Op locatie organiseren we huiskamerconcerten voor zorginstellingen. Het concept is verrassend eenvoudig. Een van onze singer-songwriters komt bij jou op de afdeling met een eigen akoestische gitaar. Het liefst in de avond, dat is gewoon het meest gezellig. Een concert duurt 45 minuten tot één uur.

lees meer

Verhalen van teamleden

“De vrije rol die ik heb op de verschillende afdelingen waar ik werk bevalt me erg goed, ik kan mijn aandacht volledig richten op cliënten.” – Eveline Havik
Benieuwd hoe het is om in het Astare team te werken? Lees de ervaringen van Edith, Floor, Evelien, Debbie, Mylcher & Yorim.

Verhalen

Uitgelicht

Lezing | Jim van Os

17 september | 20:00 - 22:00

Jim van Os is hoogleraar in de psychiatrie en voorzitter van de Divisie Hersenen van het UMC-U en gasthoogleraar aan het Institute of Psychiatry van het King's College in Londen. Hij pleit in zijn boek DSM-5 voorbij voor een meer persoonlijke diagnostiek. Hij ziet DSM stoornissen niet als dingen die ‘echt’ bestaan, zoals een vergrote lever of een liesbreuk, maar als bedachte verzamelwoorden voor combinaties van verschijnselen. Ook pleit hij voor een benadering waarin psychische stoornissen meer worden gezien als algemeen menselijke verschijnselen in min of meer extreme vorm.

meer evenementen

Agenda

Astare | De basis

9 juli | 09:30 - 12:30

Astare | De basis

17 juli | 09:30 - 12:30

Astare | De basis

23 juli | 09:30 - 12:30

hele agenda

Vacatures

> Wij zoeken BIG geregistreerde zorgprofessionals die - schriftelijk - adviseren bij onvrijwillige zorg. De consultaties vinden plaats in het kader van de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

Utrecht
HBO
4

Voor de 1 op 1 begeleiding van een patient in de regio Twente zijn wij op zoek naar begeleiders/verpleegkundigen die zich voor de duur van ongeveer zes maanden willen verbinden voor ongeveer 24 tot 36 uur per week

Twente
HBO
32
alle vacatures
Load more

Op een deskundige en creatieve manier meedenken over het afbouwen of beëindigen van onvrijwillige zorg. Wij zoeken zorgprofessionals die goed kunnen schrijven en 2 tot 8 uur p/w vanuit huis ons team van consulenten komen versterken.
Meer weten? Check de vacature op onze site 🌍

Ons nieuwe project: Soep in de kliniek.
Gisteren maakten we soep bij de nieuwe HIC van @Yulius_ggz in Sliedrecht. 🍅🥒Wat was het daar fijn! (én lekker) 😃💫

laad meer

Teamlid worden?