Gespecialiseerd uitzendbureau in de geestelijke gezondheidszorg

Onze teamleden werken voor verschillende opdrachtgevers binnen de GGz. Ons uitzend- en detacheringsbureau gericht op zorg en welzijn is een netwerk van bevlogen verpleegkundigen, groepsleiders, sociotherapeuten en ervaringsdeskundigen. Zij zetten zich dagelijks in voor de beste zorg binnen de forensische en reguliere GGz. Astare werkt vanaf drie centrale locaties; Utrecht, Tilburg en Zwolle. Onze teamleden werken via ons uitzend- en detacheringsbureau voor de zorg door heel Nederland. Zij doen dit allemaal vanuit onze visie op herstel.

Astare als social enterprise

Als social-enterprise zetten wij ons met ons uitzend- en detacheringsbureau in voor de beste zorg voor anderen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar het best passende teamlid bij de vraag. Naast een uitzendbureau en detacheringsbureau is Astare een netwerk van bevlogen zorgprofessionals wat zich inzet voor een GGz gericht op talenten en dromen. We organiseren onder andere trainingen, lezingen en inspiratieavonden om onze dromen verder te verwezenlijken.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers in de zorg en benieuwd wat ons uitzendbureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Ben je zelf een professional in de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een fijn team? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan vacatures.