9 sep

Inspiratieweekend

Zelhem
11:00 - 15:00

Tijdens het drie daagse inspiratieweekend van Astare en Project Wijsheid creëren we ruimte om stil te staan bij wat er écht toe doet in jouw leven en keuzes te maken die daar bij passen. Het is een weekend vol meditatie, yoga, dans en mooie gesprekken over persoonlijke en diepe levensthema’s. We bieden je een breed perspectief op het leven en samen onderzoeken we wat echt belangrijk is. We richten ons daarbij op de wijsheid van je hart, je lichaam en je geest.
Het is een weekend om op te laden, inspiratie op te doen en de moed te vinden nieuwe wegen in te slaan.
Het programma bestaat uit drie elementen: de relatie met jezelf, de relatie met de ander en de relatie met de wereld. We kijken niet alleen met compassie naar binnen, maar ook naar de ander en naar de wereld om ons heen.
Waar sta je voor, wat zijn je talenten, wat geeft je energie, wat wil je bijdragen? Maar ook, waar loop je vast, waar wringt het? En: wie ben jij als je de beste versie van jezelf bent?

Uit de positieve psychologie weten we dat mensen met betekenisvolle relaties en betekenisvol werk gelukkiger zijn en beter in staat zijn om vanuit hun talenten een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.
We helpen je om je te herinneren wat er ook weer echt belangrijk is voor jou, waar je bloed sneller van gaat stromen, wat jij echt wil creëren in de wereld. Het weekend zal je helpen om scherpere keuzes te maken en met een heldere intentie het komende seizoen tegemoet te treden.

Accommodatie en prijzen: keuze uit: een éénpersoonskamer (550,00) of een ingerichte belltent (met twee eenpersoonsbed (450,00), bij 2 persoonsgebruik van een belltent (400,00 pp). Het weekend is volledig verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner. Vervoer van en naar de locatie is op eigen kosten. 

Teamleden van Astare krijgen 25% korting op de genoemde prijzen.

Waar?

Zelhem, brunsveldweg 9

Voor wie?

Iedereen

Kosten

€550